Kundberättelse: Evelina Borg

Vem är lika envis som dig Evelina?!
WOW

Återigen bevisar vi att allt går om man vill!

Att få hjälpa, stötta och coacha Evelina i sin resa är för mig ovärdeligt?

Här får man hålla sig i, för här går det undan??

Med massage, träning och lite magi så har vi gjort underverk!

ALLT GÅR OM MAN VILL!??

 

”20 år gammal med en höft som en 80 åring”

Evelina Borg
Evelina Borg

”Jag har alltid varit en aktiv tjej som tycker om att röra på sig. Tidigare har det varit fotboll som jag sysselsatte mig med men efter en korsbandsskada byte jag bollen till funktionell träning år 2017.

I slutet på 2019 och början på 2020 kände jag att jag började få ont i ena höften. Jag fortsatte till en början att träna på som vanligt men det gick inte till slut. Jag kontaktade en naprapat och sjukgymnast men det blev inte bättre. Ingen visste vad de var eller vad jag skulle göra åt det. Jag slutade under en period att träna lika mycket som jag annars gör men det fungerade inte heller. Det var då jag fick rådet av Joanna och Andreas på Evolve att gå till Robin för första gången.

Jag var först skeptisk till vad han skulle göra som var annorlunda från alla andra jag träffat men oj vad fel jag hade! Robin gav mig hopp och en lugn att det faktiskt fanns saker jag inte provat och att jag inte var ett hopplöst fall som jag annars börjat att tro. Genom behandlingar och olika tips kände jag hur hela min kropp började svara på behandlingen. Jag började arbeta med sätes musklerna mer för att Robin förklarade för mig att jag nu i dags läget inte använder rätt muskler, vilket hade orsakat överbelastning på andra muskler.

Efter en tid med behandlingar och träning från min sida har min höft blivit mycket bättre! Jag kan träna mer normalt igen och jag känner mig inte längre som en 80 årig tant med dåliga höfter och det tackar jag Robin för.

Jag har redan rekommenderat alla jag känner som har problem att gå till Robin och det är något jag kommer fortsätta med! Aldrig har jag mött någon så professionell och fokuserad på att hjälpa människor med att må bra igen som honom!

Tack Robin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *