Läs våra omdömen

 

Världsklass

5,0 rating
1 jul, 2020

En massage i världsklass som verkligen gör skillnad! Passionerad massör som går till botten med problemen och löser dom, rekommenderas varmt! 🤩

Andreas

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack snälla!
Vad varm jag blir i hjärtat. Tack!
Detta gör mitt jobb så roligt❤️

Engagerad, kunnig och professionell!

5,0 rating
23 jun, 2020

Brinner för att hjälpa människor. Är serös och proffsig. Kunnig och villig att faktiskt försöka hjälpa dig! I särklass en av de absolut bästa terapeuter jag har träffat✨✨

Joanna Christensen - Evolve Mjölby

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Jag blir tårögd! Tack snälla Joanna!
Du anar inte hur glad detta gör mig, tack tack tack!

Fantastisk Massör

5,0 rating
27 maj, 2020

Robin är den mest begåvade massören i hela landet. Alla borde åka till honom och få en massage. Fantastiskt bemötande och otroligt bra massage.

Johannes Andersson

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Wow… Helt mållös! Tack snälla. Ni ger mig världens bästa livsstilsyrke.

Robin är goat!

5,0 rating
24 maj, 2020

Första gången i mitt 17-åriga liv går jag på massage och hamnar hos Robin. Vilken fullträff! Han har hjälpt mig med rygg och axel som fått lite stryk av hockey. Hans behandlingar har gjort stor skillnad för mig och utöver massagen får jag tips på övningar som jag kan göra för att hålla mig smärtfri.

Walle

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Ingen är gladare än jag att få hjälpa dig! Tack snälla Walle. Uppskattas oerhört mycket för de fina orden + att du har förtroende för mig. Tack!

Gör skillnad!

5,0 rating
22 maj, 2020

Hade sådan värk i nacke, axlar, bröstrygg när jag först kom till Robin att jag mådde illa, bet ihop stora delar utav dagen och kunde knappt utföra alla rörelser. Stor skillnad på både smärta, rörelse och hållning efter hans behandlingar. Ont har det gjort, och kommer att göra igen, då jag tyvärr fick boka av senaste åb pga sjukdom. Men det är så värt det!

Anna

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Jag blir så glad att få läsa detta! detta kommer aldrig vara tröttsamt att läsa. Tack snälla för förtroendet och de fina orden.

Proffsmassage

5,0 rating
20 maj, 2020

MYCKET skicklig massör som vågar ta i lite där det verkligen behövs. 🙏😉😁
VÄL utnyttjad tid 👌👍👏

Eva-Lotta Bojang

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Vad glad jag blir! Tack snälla för förtroendet men framförallt tack för de fina orden!!

Massage eller magi?

5,0 rating
19 maj, 2020

Robin är en fantastisk massör, han går på djupet & får bort alla knutor (även såna som man själv inte ens hunnit känna av). Han är väldigt kunnig & trevlig. Hans massage är i sig en typ av magi!

Jessica Kalm

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Oj tack snälla för de fina orden och för ditt förtroende! Magi var ett nytt sätt att uttrycka det, haha tack snälla.

Denna kille vet vad han gör

5,0 rating
19 maj, 2020

Långvariga skador man gett upp hoppet om att fixa kommer inte undan Robins proffsiga känsla i nyporna (som inte är något för den veke). En obrukbar axel går numera finfint att använda

Mari

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack för förtroendet Mari!
Det är en ära att få hjälpa till. Allt går om man vill.
Tack snälla!

Grym massör 🤩

5,0 rating
19 maj, 2020

Massagen anpassas väldigt bra efter behoven och utförs noggrant och väldigt bra. Lyssnar på vad man vill att han ska hjälpa en med. Väldigt kunnig inom inte bara massage utan även väldigt kunnig inom träning osv. Helt enkelt den bästa massören!

Anton

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack snälla för förtroendet! Wow… tack! Detta värmer varmt om hjärtat.
Tack snälla!

En duktig massör 👍

5,0 rating
19 maj, 2020

Väldigt duktig på det han gör och är väldigt lyhörd. Rekommenderar Robin till alla.

Victoria Antonsson

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack snälla för förtroendet och för de fina orden!

En fantastisk och driven massör.

5,0 rating
18 maj, 2020

Robin är en fantastisk människa och även en lika bra massör.
Med sitt engagemang för att hjälpa andra människor så kommer han ta sig hur långt han vill.
Han är förstående och väldigt kunnig trots sin unga ålder. Men han är massör jag verkligen kommer gå tillbaka till. Han hittar problemen i kroppen som ingen lyckats se, han är skapad för att hjälpa andra så vill ni ha hjälp så borde ni definitivt gå till Robin, utan tvekan Mjölbys bästa massör.

Hugo

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack snälla för de fina orden! Detta är drivkraften för allt hårt arbete. Tack snälla! ❤️ Jag blir mållös..

Top notch 👍

5,0 rating
18 maj, 2020

Den bästa massören till att känna av och jobba med ens problem. Har du svårt att hitta en massör som du tycker kan ta i ordentligt? Prova Robin du lär inte bli besviken 👍

Ulrika Stålknapp

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack för förtroendet! Att läsa detta gör mig så otroligt glad! Tack snälla.

Mjölbys bästa massör !!!

5,0 rating
26 mar, 2020

Jag kom till Robin Wiktorsson efter att jag ramlat och skadat min rygg, axel och nacke. Nu har jag varit hos Robin flera gånger… Inte nog med att han har hjälpt mig med mina skador, han tog dessutom bort gammal värk och stelhet som jag har lidit av i många år ? ?
Robin har med råge överträffat mina förväntningar! – Sååå professionell, kunnig och dessutom en härlig människa! Jag kommer absolut fortsätta med att gå till Mjölbys bästa massör !!! ❤️ 😍

Sissel

Svar från Wiktorssons Massage & Friskvård

Tack snälla för förtroendet och att du orkar med de hårda behandlingarna! Men det har verkligen gett resultat. WOW vilken resa. Tack snälla för omdömet❤️

Lämna ett omdöme ►