Andningsmassage enl. Lotorpsmetoden ?

Jag har tillbringat 2 magiska dagar med Janne Karlsson i en kurs som heter Lotorpsmetoden. En massagemetod som jobbar med andningsmuskulatur och andningsmönster, detta är något Janne av ren slump uppfann för cirka 20 år sedan, efter många år av slit och i jakt på att få dem svar han letat efter så har han nu lyckats nå globalt med denna metod. Det finns forskning på detta som visar gång på gång att detta verkligen fungerar!

Nu äntligen får jag chansen att nyttja detta magiska verktyg på er.
Spännande va?

Ni kommer inom kort kunna boka detta hos mig! Håll utkik! ??

Hur andas du?

  • Astma
  • Allergier
  • Andningsbesvär
  • Stress
  • Snarkning
  • Hosta/heshet

Listan kan bli lång men med denna behandling så kan vi jobba bort dina problem.

Visst låter det för bra för att vara sant?

Jag utmanar dig att testa ?

Denna behandling är till för dig som vill öka din livskvalité markant! Det livet vi lever idag gör att vi förgiftar oss själva invändigt. Ett dåligt andningsmönster gör oss sjuka.

”Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.
Metoden uppfanns av Janne Karlsson cirka år 2003 och har sedan dess utvecklats ytterligare. Behandlingsresultaten har varit mycket lyckade och många personer med ovanstående åkommor har blivit så mycket bättre att de helt kunnat sluta med medicinering. En vetenskaplig studie om Lotorpsmetoden har genomförts, med mycket lovande resultat, på Sahlgrenska i Göteborg. Se mer under forskning för information om de studier som utförts gällande Lotorpsmetoden.”

Läs mer på deras hemsida! – Lotorpsmetoden.se
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *