Robin.. tack för förtroende och den fina feedbacken?

Detta får mig tårögd gång på gång. Vilket kvitto!

Det hårda jobbet och de engagemang som Robin har lagt på dessa veckor är helt j*kla otroligt!

Hatten av!

Med kunskap och envishet kommer man långt och det har vi tillsammans bevisat återigen!

Du kommer nå dina drömmar Robin! Tillsammans är vi starka.

Snälla ta er tid och läs! Ni anar inte vilken frustration det är som har släppt för Robin!

Nu går vi mot ljusare tider??

Positivitet övervinner allt?

Tack för mig??

 

Massören med stort M!

Robin Quist
Robin Quist

Efter många år med skadeproblem från bland annat ishockeyn där jag haft min axel ur led x antal gånger opererades jag sommaren 2019, en sommar som för mig skulle innebära ett helt annat liv när operationen var gjord. Jag bestämde mig för att där och då lägga skridskorna på hyllan. Det enda jag visste var att jag ville börja träna crossfit när jag var hel igen. En sport vi utövade på sommarträningen som föll mig i smaken direkt!

Läkare, sjukgymnaster mm sa att det kommer bli bra men en viss rörlighet kommer jag aldrig få tillbaka efter denna operation.
Jag berättade att mitt mål var att börja träna crossfit/funktionell fitness efter all rehab och det jag fick till mig var absolut, men vissa saker kommer du kanske aldrig kunna utföra till 100% med en nedsatt rörlighet. Rehaben gick bra men att få igång skuldror och rörlighet gick inte alls lika bra till en början. Det påverkade mig givetvis och jag fick anpassa min träning väldigt mycket.

Jag blev rekommenderad att gå till Robin för att testa och se om det fanns lite mer att få ut av min rörlighet samt att få igång min skuldror att jobba som de ska igen. Och det fanns det!

Han tog emot mig med öppna armar och ett enormt leende och sa att detta kommer vi lösa med tiden. Att kroppen är så invecklad och att det är så många delar som ska klaffa för att vi ska fungera helt har jag aldrig fått ta till mig under åren med skadan. Det har nu gått några behandlingar och vi ser redan bättre resultat.

Inte nog med att Robin vet vad han håller på med är han en grym människa, alltid glad, genuin och brinner för att vi kunder ska kunna uppnå våra mål och leva ett normalt liv igen! Och det vill jag kalla att få valuta för pengarna. Jag vill rekommendera alla med skadeproblem att testa Wiktorssons massage & friskvård.