Läs våra kundernas egna berättelser om hur de upplevt sin behandling hos Wiktorssons massage & Friskvård.

Mari Green
”Robin har hjälpt mig med exakt det just min kropp behöver.
Han har hittat alla ömma punkter och gett mig rätt övningar för just mig”

Jag flyttade till trakten för 2 1/2 år sedan. Provade olika massörer i två år utan att mina problem försvann. Det blev mest regelbunden service för att kunna träna på nivån jag vill. Jag tränar ganska mycket och tufft.

Roten till problemen har alltid funnits kvar fast med olika uttryck beroende på hur mycket jag tränade. Stor skillnad på styrketräning, löpning och ridning som är de huvudsakliga träningsformerna.

När jag fann Robin så stapplade jag in till honom med ben som sagt upp sig, en kropp som inte svarade på träning och en axel som jag hade gett upp hoppet om helt.
Robins kommentar om benen: ”Betongblock är mjuka i jämförelse med dina ben”. Mitt mål var helt enkelt att kunna springa utan att få ont.

Förra helgen sprang jag ett 6 timmarslopp. Dagen efter hade jag i förväg bokat en tid. Robin blev nästan besviken att han inte hittade saker att behandla som upptog hela timmen jag bokat. ”Din kropp är helt enkelt bara trött, och det vore väl konstigt annars. Du har varit i betydligt sämre skick innan, utan att sprungit en meter”. Robin har hjälpt mig med exakt det just min kropp behöver. Han har hittat alla ömma punkter och gett mig rätt övningar för just mig. 6 månader tog det.
Nu springer jag 6 Tim och ”bara” blir trött.
Och axeln… Den har jag nästan glömt att den gjort ont.

Mari Green