Ännu en berättelse som fick mig att börja gråta glädjetårar.

8 år av smärta borta på en behandling! EN behandling! Jag kommer aldrig vänja mig vid det här. Jag blir förvånad varje gång. Jag är så tacksam att få hjälpa till!

Så kul att se någons livsglädje komma tillbaka. Nu har Malin fått med sig ett schema och ett tänk hur hon ska göra för att på bästa sätt undvika dessa bekymmer igen.

Vi alla bör sträva efter ett smärtfritt liv.

Tack Malin!?
Snälla ta er tiden att läsa! WOW FAKTOR!?

 

Malin Pettersson
Malin Pettersson
”Jag andades som om jag skulle föda barn igen…?”

Jag är en sliten tvåbarnsmamma på 26 år som är mitt uppe i livet. Jag har arbetat många år, på Östenssons i delidisken, med daglig snedbelastning och högt tempo.

Så fort jag stressar, både i arbetet och i hemmet så åker axlarna upp och jag har svårt att slappna av. Detta resulterar i en spänd nacke och en fruktansvärd spänningshuvudvärk.
Jag har levt med huvudvärk i flera år. Jag har besökt massörer och naprapater som påstår att jag har en muskelinflammation i nacken.
”Ät Naproxen i 5 dagar 2 gr/dag så släpper det”

Det hjälpte aldrig. Smärtan fanns kvar…

Åren går och jag inser mer och mer att jag kommer att få leva med min smärta.
Och Som mamma känner man sig rätt så värdelös när energin och tålamodet tar slut.
Herregud, ska livet vara så här?

Men så en dag, berättade min pappa om sin nya fantastiska massör, Robin Wiktorsson. Som var såååå duktig och professionell.
Pappa var helt lyrisk när han berättade om Robin. Så vad hade jag att förlora?

Jag bokade en tid. Berättade om min åkomma, beskrev smärtan.
Och innan jag ens hinner lägga mig på massagebänken säger Robin ”jag ser vad som är fel”.

En timmes massage som var värre än värst. Herregud, jag andades som om jag skulle föda barn igen…? efter massagen var jag öm i flera dagar.

Men vet ni? Det var värt det. För jag är smärtfri. Jag har inte haft huvudvärk på FLERA veckor. Jag är lyckligare. Jag har blivit en bättre mamma igen. Och bäst av allt, jag har fått tillbaka livet.

Min pappa hade rätt. Robin är världsbäst! Och jag har aldrig stött på en så genuint snäll massör innan. Även när han trycker på den allra ömmaste punken av dem alla, och man bara vill slå honom, så går det inte.. ?

Så varför tvekar ni? Boka en tid, och jag lovar att ni aldrig mer kommer vilja byta massör igen ??❤️

Over and out, Malin Pettersson